Blogg

Jag googlade på "bröst" och ni kan aldrig ana vad som hände sen.

Idag skrev en lång rad debattörer på DN debatt om porrens skadliga effekter. Artikenl innehåller diverse moralism och hittepå, bland annat den här meningen: "När våra barn nyfiket googlar ”bröst” eller ”sex” är det porrindustrins kvinnohatande och rasistiska världsbild de möter."
 
Jag provade att bildgoola "bröst". Här är några av de sjuka saker jag hittar som vittnar om kvinnohatande och rasistik porrindustri. 
 
1. Nikki Minaj och Miley Curys
 
 
Två bilder på två av världens coolaste kvinnliga förebilder, som länkar till en artikel på nyheter24 om hur man kan välja rätt BH. 
 
 
2.  Blondinbella
 
En bild på en av Sveriges kändaste entreprenörer, som länkar till ett blogginlägg om att älska sina bröst oavsätt hur de ser ut. 
 
3. Paow
En av Sveriges kändaste bloggerskor visar sitt bröst för free the nipple-kampanjen, som handlar om "att människor själva ska få bestämma över sina kroppar och välja om dom vill visa sina bröst eller inte."
 
 
4. Claire Wickholm och Ebba Nilsson
 
 
 
En artikel i Aftonbladet om Elisabeth Ohlson Wallins "klämkalendern 2016" som gjordes till förmån för Bröstcancerfonden. 
 
5. Mayra Hills
En Omtalat-artikel om Mayra Hills, som har valt att skaffa världens största bröst. Lite knäppt förvisso, men är det med den här artikeln som debattörerna tror att porrindustrin kommer att korrumpera våra barns hjärnor?
 
Utöver detta finns lite länkar till BH-försäljare, små bloggar med olika åsikter om vad som är snygga bröst och artiklar om sjukdommar man kan få i brösten. 
 
Såja såja. Debattörerna kan andas ut, och att nyfikna barn gott kan fortsätta använda google för att lära sig mer om bröst. 
 
 
 
 

Mest lästa inläggen

Alliansens klimatpolitik, hur illa kan den vara?

Förra veckan släppte alliansen sin gemensamma klimatpolitiska plattform. De...

Pride är en kamp för rättigheter - inte en annonsyta

Årets prideparad var större än någonsin. Jag dansade i paraden och fick en ...

Fyra tips för att väcka ditt anti-rasistiska raseri i valrörelsen

Egentligen får man aldrig använda USA politiskt exempel eftersom det ofta ä...

Tankar om att flyga - om mig själv som femtonåring, flygindustrin, livsstilssval och Fader Vår.

När jag var 15 bestämde jag mig för att bli vegetarian. När jag var 16 åkte...